Vrouwen transitie

Vrouwen transitie

Vrouwen in transitie worden geconfronteerd met menopauze symptomen en voorbijgaande symptomen. Deze symptomen en symptomen worden veroorzaakt door een veranderende hormoonbalans. Tijdens de overgang produceren uw eierstokken minder vrouwelijke hormonen, zoals: Oestrogeen en progesteron, Niet alle vrouwen hebben dezelfde symptomen en symptomen en niet alle vrouwen hebben zoveel last van hun klachten. Het is echter niet vaak zo dat vrouwen bijna geen overgangsklachten van vrouwen ondervinden. De duur van de klachten kan ook variƫren van vrouw tot vrouw bij vrouwen. Het is daarom duidelijk dat de overgang door elke vrouw anders wordt ervaren, maar er zijn een aantal klachten die door de meeste vrouwen in de overgangsfase worden gevoeld.

Lees ook: Gewicht verliezen tijdens de overgang

Een veranderend menstruatiepatroon bij de overgang van vrouwen

Een daarvan is het veranderende menstruatiepatroon. In pre-menopauze en peri-menopauze, bijvoorbeeld, moet u er misschien mee omgaan intensere menstruatie met meer bloedverlies. Menstruatie kan ook langer duren dan je gewend bent. Er zijn ook vaak langere intervallen tussen twee perioden. Menstruatie kan ook pijnlijker zijn, wat ertoe kan leiden dat u geen dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren. Een veranderend menstruatiepatroon in de passage van de vrouw is daarom niets. Deze overdracht van vrouwen gaat door tot je de laatste menstruatie hebt. Op dit moment is de menopauze aangebroken. Maar je kunt alleen met zekerheid zeggen dat het er is de menopauzeals je geen perioden zonder onderbreking gedurende een jaar had. In dit geval ben je naar de postmenopauze gekomen.

Overwin uw overgangstest
Het e-boek testen

Overgang van vrouwen en opvliegers

Opvliegers zijn ook een veel voorkomende klacht naast een veranderend menstruatiepatroon. Deze opvliegers treden op omdat uw hormonen gaan schommelen. Tijdens de overgang vinden er verschillende veranderingen plaats in uw hormonale systeem. Op deze manier produceert uw lichaam minder oestrogeen en progesteron. Je hormonen geven je hersenen daarom andere signalen dan normaal. De klieren in je hersenen reageren op deze signalen. De hypothalamus is een klier die de temperatuur regelt en kan worden beschouwd als een thermostaat. Deze klier wordt ook ongeorganiseerd, waarna je een plotselinge verandering in de temperatuur in je lichaam ervaart. In dit geval is het een opvlieger. Ze kunnen erg heet worden, waarna je lichaam zal afkoelen en begint te zweten. Opvliegers komen meerdere keren per week voor bij sommige vrouwen, maar bij andere vrouwen komen ze meerdere keren per dag voor.

Geestelijke klachten

Klachten in de passage van de vrouw Dat mag niet worden vergeten, zijn stemmingswisselingen. Je kunt deze stemmingswisselingen al ervaren voordat je veranderingen in je menstruatiepatroon opmerkt. Dit komt omdat de oestrogeenproductie teruggaat naar een vroeg begin van de overgang. Dit zal je emotionele reacties veranderen. U kunt zich bijvoorbeeld overspannen en prikkelbaar voelen. Het kan ook zijn alsof je volledig uit de maling bent. Dit kan heel ingrijpend zijn voor u en uw omgeving. Vooral als je geen verklaring voor je hebt stemmingswisselingen, Het gebeurt vaak dat stemmingswisselingen van huisartsen niet worden gezien als overgangsklachten. Daarom is het belangrijk om te weten dat deze klachten te wijten zijn vrouwelijke overgang kan horen.

Lees ook het artikel: Droge training voor vrouwen

Het bericht Vrouwen transitie verscheen voor het eerst Beoordelingen expert,Originele bron link