The Truth About The Playmate: Karen McDougal 'Free to Speak' over affaire met Prez

Advocaten voor het publiceren van gigantische American Media, Inc. – het moederbedrijf van mensfitness.com – zeggen dat een voormalig Playboy Playmate die beweert een verhaal te hebben over een buitenechtelijke relatie met president Trump, altijd vrij is geweest om haar versie van de gebeurtenissen te vertellen.

Karen McDougal, columnist in gezondheid en welzijn voor verschillende AMI-titels en die op de cover van Muscle & Fitness Hers verscheen, klaagde het bedrijf dinsdag aan en beweerde dat het weigerde haar te laten spreken.

Maar AMI schoot woensdag terug nadat de advocaat van McDougal, Peter Stris, op mediareis ging met optredens op Good Morning America en CBS This Morning suggererend dat zijn cliënt gemuilkorfd of tot zwijgen was gebracht.

“Mr. Stris zegt dat Karen 'doodsbang is geweest om een ​​jaar lang over haar verhaal te vertellen.' Op 29 november 2016, na de publicatie van een artikel in de Wall Street Journal heeft American Media het contract van Karen aangepast om dat te regelen ze kan reageren op legitieme persvragen over haar relatie met president Donald Trump, "zei een verklaring van AMI, verstrekt aan Men's Fitness .
De verklaring is hier volledig te lezen

"Zij sprak met de New Yorker als resultaat van dit amendement, spreekt met CNN, en is vrij om door te gaan met de pers te spreken."

AMI, het bedrijf dat publiceerde Nationaal ENQUIRER Star OK! en andere titels, toegevoegd:

"Mr. Stris beweert dat American Media, Inc. in staat zou zijn om haar tot in het oneindige stil te houden. Dit is niet waar. Zoals eerder gezegd, Karen is vrij geweest, heeft vrijuit gesproken en blijft vrij om te spreken over haar verhaal sinds de wijziging die ze in 2016 aan haar contract heeft aangebracht. Het enige dat ze op grond van haar contract met American Media mag doen, is haar verhaalrechten verkopen naar een andere uitgever of media-verkooppunt. Dat is geen 'zwijgen' van Karen. "

In een van zijn meer sensationele beweringen stelde Stris voor dat er een" gecoördineerde campagne was om Karen ervan te overtuigen dat ze voor de rechter zou worden gedaagd, of dat haar reputatie zou worden besmeurd als ze haar zou vertellen waarheid. "

" Dit is niet waar. American Media heeft nooit gedreigd Karen te vervolgen. Integendeel, zonder zelfs contact op te nemen met AMI om eventuele openstaande problemen op te lossen, daagde Karen AMI aan, "legde het bedrijf uit.

"Toen zij om professionele public relations advies vroeg om haar publieke reputatie te beschermen, hebben we Karen op onze kosten een consultant ter beschikking gesteld. Het was in de journalistieke en zakelijke belangen van American Media om de publieke reputatie van Karen te beschermen, omdat ze schrijft voor en verschijnt in onze publicaties. "

Stris beweerde ook dat McDougal" dacht dat ze een legitiem modelleer- en schrijfcontract tekende. "

In reactie hierop verklaarde AMI:" American Media staat achter het contract dat het met Karen heeft gesloten om gezondheids- en welzijnsinhoud te produceren en in zijn tijdschriften te verschijnen. Tot op heden heeft Karen meer dan 20 columns geproduceerd, verschenen op de cover van Muscle & Fitness Hers en stond gepland om op de cover van Men's Journal te verschijnen. We hebben ook de fotosessies en oefeningsroutines van Karen beschreven in onze tijdschriften … We hebben Karen altijd in een positief daglicht gesteld. "

In een eerdere verklaring zei AMI dat haar contract met McDougal geldig was en dat het ernaar uitzag" om een ​​minnelijke resolutie te bereiken ".

Dat las:

Karen McDougal is vrij om te reageren op persvragen over haar relatie met president Trump sinds 2016. Dus de suggestie dat AMI haar het zwijgen oplegt is volledig ongegrond. In plaats daarvan tekende Karen een contract dat AMI de redactionele vrijheid gaf om haar levensverhaal te publiceren, en ze beloofde columns voor gezondheid en fitness te schrijven en op de omslag van twee tijdschriften te verschijnen.

Tot op heden heeft AMI 20 van de columns van Karen in gedrukte vorm gepubliceerd, die allemaal zijn gesyndiceerd op andere amusementsappartementen, vier verhalen op www.muscleandfitness.com, naast een video-opname achter de schermen en een verhaal op www.mensfitness.com waar we heel trots op zijn. Daarnaast is Karen verschenen op de cover van Muscle & Fitness Hers wat het best verkopende nummer was voor 2017. Ze was ook kans om te verschijnen op de cover van Men's Journal een magazine met een oplage van 1.250.000, maar ze heeft niet gereageerd op herhaalde verzoeken om die fotoshoot in te plannen en gaf via haar advocaat aan te geloven dat ze niet genoeg betaald kreeg om al het werk te doen waarvoor ze was gevraagd.

We zijn erg trots op Karen McDougal en ons werk met haar. De relatie heeft gezorgd voor goede journalistiek en inhoud voor onze publicaties. En tot voor kort was het onze mening dat Karen tevreden was met onze redactionele benadering van haar werk met de publicaties van AMI. Haar rechtszaak is de eerste keer dat AMI heeft gehoord van haar verlangen om een ​​andere richting uit te gaan. AMI heeft een geldig contract met mevrouw McDougal en we kijken uit naar een minnelijke schikking die voor haar en AMI bevredigend is.

McDougal staat gepland om te verschijnen op CNN's Anderson Cooper 360 op donderdagavond.Meer lezen op deze link