Overgang en afvallen

Overgang en afvallen

Tijdens de overgang verandert de hormoonbalans en krijgt het vet andere delen van het lichaam. Het metabolisme is langzamer. Dit betekent dat u tot 20% minder calorieën verbrandt dan voorheen. Veel vrouwen moeten ermee omgaan, ook vrouwen die hun hele leven slank zijn geweest. Dat is waarom er veel vrouwen zijn die tijdens de transitie willen afvallen. Overgang en gewichtsverlies zijn twee dingen die niet gemakkelijk kunnen worden gecombineerd. U kunt tijdens de overgang echter een paar dingen doen om af te vallen.

Slank door de overgangstest Bestel via de transition slim

Pas je eetgewoonten aan

Als het gaat om eten, is het belangrijk om te voorkomen dat je snel koolhydraten eet. Witte bloem en witte suiker zorgen er onder andere voor dat er meer vet in je maag wordt bewaard. Ze veroorzaken grote pieken in je bloedsuikerspiegel en je wilt ze tijdens de overgang vermijden en afvallen. Witte meelproducten omvatten wit brood en witte pasta. Voor producten met witte suiker, denk aan bewerkt voedsel zoals koekjes en cakes. Vervang deze voedingsmiddelen door natuurlijke voedingsmiddelen zoals groenten, fruit, noten en zaden. Maar zelfs tijdens de overgang is het belangrijk om gevarieerd te eten. Eet niet minder dan 1500 calorieën, omdat dit ervoor zorgt dat uw vetverbranding nog verder daalt. Op het moment van conversie en gewichtsverlies bent u idealiter tussen de 1500 en 2000 calorieën.

Pas je drinkgewoonten aan

Drink minder koffie, alcohol en frisdranken. Koffie veroorzaakt verzuring van het lichaam en alcohol, en frisdranken bevatten meestal veel suiker. Op deze manier neem je veel ongezond voedsel onopgemerkt op. Probeer daarom veel water te drinken, minstens 2 liter per dag. Dit zorgt ervoor dat afval wordt verwijderd, waardoor het lichaam schoon blijft. Het is heel belangrijk om voldoende water te drinken tijdens het vervoer en om gewicht te verliezen, omdat het lichaam tijdens de overgang sneller afval achterhoudt.

Afvallen door te ontspannen

Natuurlijk is het belangrijk om voldoende te oefenen tijdens het overgaan en afvallen, maar het is net zo belangrijk om te ontspannen. Stress is een belangrijke oorzaak bij het proberen om gewicht te verliezen. Stress vertraagt ​​de werking van uw schildklier. Zoek dus een balans tussen inspanning en ontspanning.Gedeeld door bron