Oplossing voor een gezwollen buik in transitie!

Abdomen

De overgang kan veel ongemakken veroorzaken. Een opgezette buik is een ongemak dat veel vrouwen ervaren tijdens de menopauze. Vaak gaat een gezwollen abdominale overgang gepaard met een opgeblazen gevoel. Dit gevoel kan als zeer onplezierig worden ervaren. Bij vrouwen met een gezwollen buik is de maag overdag al gevoelig. Gedurende de dag neemt de maag toe. Je maag geeft aan door steeds meer, bij wijze van spreken, een signaal te sturen dat de spijsvertering uit balans is. Maar hoe komt het dat je tijdens de overgang een gezwollen buik krijgt? We vermelden algemene klachten en oorzaken voor u.

  Afslanken door overgangscontrole

  Overweldigende overgangsplaats

Belemmerd ongemak

Een gezwollen buik kan verschillende kwalen veroorzaken. De meest voor de hand liggende klacht is buikpijn. Omdat de spijsvertering niet in balans is, kan een gevulde maag ook leiden tot misselijkheid. Bovendien kun je je vol voelen, ook al heb je nog geen grote maaltijd gehad . De lucht die zich ophoopt in de darm moet ook ergens naartoe gaan. Als gevolg hiervan kun je ook meer last hebben van een verstopte buikovergang dan voorheen van boer en winderigheid.

Oorzaken van een gezwollen buiktransitie

Een gezwollen buik is vaak een teken dat uw spijsverteringsstelsel niet optimaal functioneert. Tijdens de overgang kunnen er verschillende oorzaken zijn voor een verstoorde spijsvertering. De grootste oorzaak van een gezwollen overgang van de buik is het afnemende niveau van oestrogeen in het lichaam. Een gevolg van een dalend oestrogeenniveau is dat uw lever veel minder gal produceert. Gal zorgt voor een goede voeding en vetvertering in de dunne darm. Bij een lage galproductie werken de darmen langzamer. Het voedsel verteert minder snel, wat kan leiden tot een opeenhoping van lucht en gassen in de darm. Helaas heb je niet veel invloed op je oestrogeenspiegels. Gelukkig zijn er andere redenen voor uitzetting van de buik tijdens de overgang, waar je een aantal dingen kunt doen!

  Slank over het overgangsrapport

  Overschrijf uw overgangswebsite

Voeding en oefening in een gevulde buik

Er zijn andere oorzaken voor een gezwollen abdominale overgang die ook buiten de overgang kan worden waargenomen kan ervaren. Een veel voorkomende oorzaak is een verkeerd voedingspatroon. Bijvoorbeeld, suiker verwerkte granen en zuivelproducten kunnen u een gevulde buik geven. Gasvormende voedingsmiddelen zoals peulvruchten, uien en kool kunnen tijdens de doorvoer ook een gezwollen maag verergeren. Je kunt elk van deze voedingsmiddelen eten die, zonder dat je het je realiseert, je een gevulde buiktransitie zullen geven.

Wat kunt u tegen een volle maag doen?

Daarom is het raadzaam om een ​​voedingsdagboek te hebben . . Hier kunt u specificeren wat u hebt gegeten en wanneer u last heeft van een gezwollen maagwisseling. Op deze manier kunt u ontdekken of u bepaalde voedingsmiddelen eet die u achter kunt laten. Het helpt ook bij een gezwollen buikovergang om op je eten te kauwen en veel water te drinken. Daarnaast is het belangrijk om goed te oefenen. Voldoende lichaamsbeweging zorgt voor een betere spijsvertering en kan stress verminderen. Na een maaltijd, maak een lange wandeling door het park of ga naar de sportschool. Je lichaam en geest zullen er blij mee zijn.

  Slank door de Transition Review

  Overweldig uw Transition Website

The Message Oplossing voor een gevulde buik in transitie! verscheen voor het eerst op expert review .Gedeeld door bron