Hoe kun je het beste afvallen tijdens de transitie?

Gewichtsverlies bij overgang

Wanneer u in de overgang bent, kunt u in gewicht toenemen. Veel vrouwen vinden dit erg onaangenaam. Ze verliezen ook vaak gewicht wanneer de oorzaak van deze extra kilo's onduidelijk is. Gewichtstoename tijdens de overgang is niet altijd omdat u meer eet dan voorheen. Dit komt door het volgende. Tijdens de overgang verandert je hormoonbalans. Hun geslachtshormonen maken minder vrouwelijke hormonen aan, dus de spijsvertering werkt minder snel. Vertraagde spijsvertering betekent dat uw lichaam minder calorieën verbrandt. Je lichaam verbrandt minder vet wat resulteert in een paar of meer tien kilo. Dit kan ook gebeuren als je net zo veel eet als vóór de overgang, wat betekent dat je geen controle hebt over je lichaam en je gezondheid. Als gevolg daarvan zien veel vrouwen de overgang. Gelukkig is er iets dat je kunt doen om af te vallen tijdens de transitie.

  Overweldigend je overgangsexamen

  Overweldigend je overgangswebsite

Val niet te ver in de overgang

Misschien ben je niet blij met je figuur tijdens de overgang en wil je graag afvallen. Het is echter meestal niet raadzaam om veel gewicht te verliezen tijdens de overgang. Bovenal is de overgang een tijd in uw leven waarin uw lichaam veel voedingsstoffen, vitaminen en mineralen kan gebruiken. Een streng dieet waarbij men grote groepen voedsel moet achterlaten, wordt daarom niet aanbevolen. Nu je lichaam aan het veranderen is, kun je alle gezonde voedingsstoffen goed gebruiken. Natuurlijk is het belangrijk voor een gezond lichaam om niet te zwaar te zijn en weinig verwerkt voedsel te eten, maar om een ​​goede balans te vinden tussen afvallen en een gezond leven leiden. Maak je lichaam niet te moeilijk en kies je lichaam sterk. Je zult je waarschijnlijk meer op je gemak voelen bij je overgang.

Afvallen in overgang: weet wat je eet

Dieet is een heel belangrijke factor als je wilt afvallen tijdens de overgang. Het is belangrijk om dit voldoende te variëren, zodat u veel voedingsstoffen binnenkrijgt. Een van de gezondste keuzes die u kunt maken, is meer fruit en groenten eten. Groenten en fruit bevatten veel vitamines, mineralen en vezels die je lichaam erg gelukkig maken. Ook Noten en peulvruchten zijn erg gezond. Noten bevatten gezonde vetten en peulvruchten bevatten voornamelijk plantaardige eiwitten en vezels van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een gevoel van verzadiging, dus je kunt dit pakje koekjes, deze chocoladereep of de zak chips niet pakken. Als u tijdens de overgang wilt afvallen, is het ook belangrijk om overdag veel water te drinken. Populaire dranken zoals koffie, alcohol en frisdranken kunnen onopgemerkt enorme hoeveelheden suiker bevatten en leiden tot verzuring van uw lichaam. Dus probeer dit te verminderen en vervang deze drankjes zo vaak mogelijk door water. Je lichaam zal je bedanken.

  Slank door het overgangsrapport

  Slank door de Transitional Order

Beweegt en blijft fit

Veel vrouwen voelen zich lusteloos tijdens de overgang en ervaren vervelende ongemakken zoals hoofdpijn of een rusteloos gevoel. In dergelijke gevallen willen als een vrouw in transitie vaak geen activiteiten verrichten. Je ligt liever op de bank. Maar dat helpt je niet, want helaas krijg je alleen minder energie als je gaat zitten. Lage lucht zorgt ervoor dat je 's nachts slechter wordt, dus je bevindt je in een neerwaartse spiraal. En er is niet genoeg slaap in de overgang op straat. Het is dus de moeite waard om van deze bank af te komen en hem te verplaatsen. U kunt al denken aan een eenvoudige wandeling of een aerobische oefening. Je kunt ook voldoende bewegen in je dagelijkse leven door vaker de trap op te gaan of op de fiets te stappen. Als je dat doet, zul je merken dat je meer energie krijgt om dingen te doen. Hierdoor voel je je veel fitter en comfortabeler. Afvallen in de overgang hoeft geen kwelling te zijn. Terwijl je beweegt, voel je je beter in je vel, want oefening verbrandt alleen die extra calorieën. Leuk dat ik haar met me meeneem.

Lees ook: Winderigheid

De boodschap Wat is de beste manier om van de overgang af te komen? verscheen voor het eerst op ReviewsOriginele bron link