Eerste blik: alle spullen in de nieuwe 'Chase Greatness'-collectie van Dwayne Johnson

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft zijn nieuwste collectie kickass nieuwe Under Armor-sportschooluitrusting onthuld.

Deze nieuwe Project Rock-collectie, genaamd 'Chase Greatness', is de eerste aflevering van een jaarlange verhaalboog "Build the Geloof." Het markeert ook de eerste keer dat Seven Bucks Creative, het bureau van Johnson en zijn zakenpartner Dany Garcia, heeft bijgedragen aan een verzameling UA x Project Rock.

"We willen allemaal wat verandering in ons leven, misschien zelfs grootsheid," Johnson vertelt Men's Fitness . "Maar het is niet gemakkelijk. Soms denken we niet dat we goed genoeg zijn, of soms levert het ons een moeilijke hand op. Maar dat is precies waarom we vermalen. Op de moeilijkste momenten in mijn leven heb ik vastgehouden aan een simpele waarheid: als je rug tegen de muur staat, is de enige uitweg het erin steken van het werk. Want als je in het werk zet, rep met rep, van dag tot dag, bouw je iets in jezelf. Je bouwt de overtuiging dat je kunt meer doen.

"Dat is wat onze Project Rock-samenwerking met Under Armour inhoudt," zegt Johnson. "We geven mensen niet alleen de tools om hun grootheid te volgen, we creëren een beweging van mensen die bereid zijn om in het werk te zetten. "

De sterren van de nieuwe collectie zijn de line-up" Threadborne Vanish ", die is gemaakt van sneldrogend en flexibel weefsel dat bestand is tegen de zwaarste workouts, evenals drie nieuwe colorways van de UA Project Rock Delta-trainingsschoenen.

We hebben een kans gekregen om een ​​voorschot op de nieuwe versnelling te krijgen. Nu, met dank aan Johnson, Sev en Bucks, en Under Armour, dat kan ook. Bekijk de galerij voor een eerste blik.Lees verder via deze link