Dwayne 'The Rock' Johnson and Under Armour lanceren 'Chase Greatness' Collection

Dwayne "The Rock" Johnson is weer bezig.

Vers van het succes van Jumanji: Welkom in de Jungle en minder dan een maand voor de release van zijn nieuwe kaskraker Rampage – beide met Johnson in geripte-kerel-in-Khaki-modus – de hardst werkende man in Hollywood heeft een nieuwe collectie Under Armour-kleding gelanceerd.

Dubbed Chase Greatness de nieuwste samenwerking van Project Rock, met zowel heren- als dameskleding, evenals een update over de editor-favoriete UA Project Rock Delta-trainer.

Ontworpen in samenwerking met Seven Bucks Creative – het geesteskind van Johnson en zijn bedrijf partner Dany Garcia-Chase Greatness markeert een grotere, moediger stap in het vertellen van verhalen van een man die al een wereldomspannende carrière heeft gemaakt met grote, gedurfde verhalen. De verzameling begint "Build the Belief," een jaar lang verhaal "viert een beweging van gewone mensen die werk hebben gemaakt om beter te worden en het ondenkbare te bereiken."

"We willen allemaal wat verandering in ons leven, misschien zelfs grootsheid, "vertelt Johnson Men's Fitness . "Maar het is niet gemakkelijk. Soms denken we niet dat we goed genoeg zijn, of soms levert het ons een moeilijke hand op. Maar dat is precies waarom we verminken. Op de moeilijkste momenten in mijn leven heb ik vastgehouden aan een simpele waarheid: als je rug tegen de muur staat, is de enige uitweg het erin steken van het werk. Want als je in het werk zet, rep met rep, van dag tot dag, bouw je iets in jezelf. Je bouwt de overtuiging dat je kunt meer doen. "

Dat klinkt misschien een beetje dom van iemand anders, maar komt van Johnson – die de hele tijd praat over het maken van een beter leven door het geloof in wat je kunt bereiken met hardnekkig hardnekkig hardnekkig werk. "Het is precies wat veel mensen nodig hebben om te horen."

"Dat is wat onze samenwerking met Under Armor in Project Rock inhoudt," zegt Johnson. "We geven mensen niet alleen het gereedschap om hun grootheid te volgen, we creëren een beweging van mensen die bereid zijn om het werk in te zetten."


Wanneer je het werk doet, rep per rep, van dag tot dag … je bouwt de overtuiging op dat je meer kunt doen.

Wat betreft de werkelijke swag? Deze collectie is duidelijk ontworpen met toegewijde atleten in het achterhoofd, maar tegen prijzen die je budget voor gymbudgetten niet opslokken. De nieuwe Threadborne Vanish-t-shirts, -tanks en mouwloze hoodie – allemaal nietjes uit Johnson's Iron Paradise-stijl – zijn ontworpen met een atletische pasvorm en gemaakt van sneldrogend textiel. De bijgewerkte Delta-trainers onderhouden de enkelsteun en het slanke profiel van het origineel, terwijl ze drie nieuwe kleurvarianten toevoegen: wit, staalgrijs en een gele tint, het best te omschrijven als "ja ik sta op het punt om een ​​eigen beendag te hebben".

: Als deze swag werkt voor de man die onmogelijke afstanden in brandende wolkenkrabbers kan springen, zal deze voor u werken.

Bekijk hier de nieuwe "Chase Greatness" -collectie van Project Rock. Ga dan naar de sportschool en verdien die Rock-sized cheat-maaltijden.Meer Informatie op deze website