De 5 beste reisbestemmingen voor duursporters

Voor sommige mensen is vakantie niet hetzelfde als stilzitten. Als je hunkert naar een episch avontuur, hebben we enkele reisideeën.

We hebben Kathryn Bertine, pro-wielrenner en auteur van As Good As Gold gevraagd naar de beste plaatsen voor endurance-junkies om te bezoeken hun fitnessfixatie.

1. Tucson, AZ

Wintertrainingen, snelle groepsritten en een gelukkig klimaat in de koudste maanden brengen pro-atleten en leeftijdscategorieën naar deze woestijnstad voor een onverslaanbare training. En chimichangas. (He, het is voedsel voor herstel).

2. Lake Placid, NY

Wat eens de wintersporthoofdstad van de wereld was, biedt nu geweldige zwem-, fiets- en loopcursussen die elke professionele of recreatieve atleet zeker zal waarderen. Kunstschaatsers zijn natuurlijk ook welkom.

3. Nevis, West Indies

Dit kleine Caribische eiland biedt enkele van de beste heuvelklimmen ter wereld. Voor het huren van een fiets of het verkennen van het eiland, vind Winston Crooke bij Wheel World, en hij neemt je mee naar de beste plekken.

4. Bend, OR

Portland is cool en hip, maar voor een aantal geweldige endurance-gearrangeerde fietsen, heeft Bend het. Bekijk hoe de profs elk jaar racen in de Cascade Cycling Classic eind juli.

5. Geelong, Australië

Met de 2010 Road World Championships in het wielrennen op 26 september-3 oktober, zullen de gebieden Melbourne en Geelong bruisen van de beste fietsers ter wereld. Of u nu zelf wilt kijken of de baan wilt rijden, ga naar Australië om enkele van de beste routes per fiets te nemen. Maak vrienden met de lokale bevolking door te roepen "Aussie Aussie Aussie, Oy! Oy! Oy!”Meer informatie is te lezen via deze link