24 tips: buikspieroefeningen of buikvet verliezen?

Ga sneller weg of verlies buikvet?

Lees de volgende 24 tips: naast de borstspieren wil iedereen natuurlijk ook gespierde buikspieren hebben. Om een ​​vreemde reden worden buikspieren als de moeilijkste om deze spieren (buikvet) weg te trainen. Deze 24 tips over buiktraining zullen enig licht werpen op het dilemma van het snel trainen en verliezen van buikvet. Hopelijk zullen deze 24 tips je de weg wijzen naar buikspieren die er verfijnd uitzien.

. 1 Fast Abdominal Fat Training

Als je je buikvet volledig wilt verliezen, doe dan alsof je het al hebt: het klinkt misschien gek, maar na het voltooien van een volledige set, stel je je buikspieren samen en trek je ze samen. Ja, ik zei het, pose! Zolang je moeder je niet in de spiegel ziet, komt alles goed. Door de spieren op te zetten, blijf je uittrekken en helpen om de spieren te scheiden, dat maakt de spieren meer gedefinieerd, het wordt ook een mooi gezicht!

Heeft u motivatie nodig? Lees onze recensie van de eBook Muscular God door Glenn Goossens hier:

  Muscular God

Of download hier het eBoek

2. Burning Abdominal Fat

Burning Abdominal Fat hoeft u geen geld te kosten om de buikspieren te trainen, u heeft geen speciale items of speciale gewichten nodig. De aanbiedingen op tv zijn goed, maar slechts in beperkte mate betekent dit dat er weinig ruimte is voor extra weerstand. Wat je nodig hebt is eigenlijk een goed stuk informatie om een ​​mat op te hangen en iets om je goed uitziende buikspieren te krijgen en snel te verbranden of je buikvet te verliezen.

Lees ons verslag over vetverbranding en zijn geheimen hier:

  Fat Burned Secrets

Download hier het eBoek

3. Training bovenbuik:

Je kunt er crunches voor doen. Ik vind het niet leuk dat je meer dan 8 herhalingen kunt maken zonder extra gewicht toe te voegen. Dus voor de spieren van de bovenbuik doe ik verschillende overhead crunches. De spieren in de bovenbuik zijn waarschijnlijk het moeilijkst te stimuleren. Concentreer je erop en concentreer je erop tijdens de oefeningen, het zal je helpen je buikvet snel te verliezen en het zal je helpen om je buikvet te verbranden .

Heeft u een bijbel nodig? Lees ons verslag over de bijbel met de smalle bijbel.

  Abdominals Bible Review

Download hier de Tight Belly Bible

4. Train de Mid-Abdominal Muscles:

Ik negeerde de standaard buikspieroefeningen volledig! Ga zitten om je buikspieren te trainen. In plaats van de standaardoefeningen voor het middengedeelte heb ik een rare oefening vervangen. Het is een feit dat je niet echt de buikspieroefeningen hoeft uit te oefenen, weet je, het deel tussen je bovenste en onderste buikspieren. Het trainen van de onderste, schuine en bovenste buikspieren zal ongetwijfeld het middengedeelte trainen zodat je extra snel buikvet verbrandt zonder het te weten.

Lees onze recensie over sterke en gespierde

  sterke en gespierde review

Bekijk ons ​​aanbod hier

5. Buikvet verwijderen voor de lagere buikspieren:

Een van mijn favoriete oefeningen is om je benen op en neer te bewegen voor je spieren in de onderbuik. Helaas is het waar dat als je eenmaal een punt hebt bereikt, de weerstand kan verdwijnen. Maar wees niet bang, want er zijn verschillende variaties in oefeningen en bewegingen die je kunt doen om spiergroei te induceren. Probeer bijvoorbeeld beenoefeningen vanaf een hogere bank te doen, zodat de hele beweging die je moet doen om het te herhalen steeds moeilijker wordt. Een andere tip voor deze training is wanneer je benen omhoog staan ​​(waar je lichaam eruit ziet als een "L"), probeer je benen up-to-date te houden terwijl je je handen de deken aanraakt zonder je schouders eraf te halen Een bank opheffen. Als je nu twee oefeningen in één beweging doet, is buiktraining een beetje moeilijker om je buikvet te verliezen .

Twijfels? Lees ons Duurzaam Zelfvertrouwen Rapport:

  Continuous Self-Reliance Course

Download hier het e-book

6. Feel Your Abs:

Je hoeft je spieren niet te voelen elke keer dat je ze herhaalt om te weten dat je je spiergroei stimuleert, het is een goede mentale factor om die weerstand te voelen. Voor extra weerstand, wikkel je beengewichten rond je enkels, doe sit-ups met een gewicht op je borst, vergeet de gewone crunches en draag gewogen gewichten, en denk dan aan pull-down crunches op een gewichtsbank. 19659033] 7. Het is kwaliteit, niet de hoeveelheid die telt voor mooie abs:

voor degenen onder ons die 1000 crunches in 5 minuten kunnen maken, hier is een tip van de hoed. maar het kan me echt niet schelen. Train de buikspieren zoals elke andere spier. Ik geef mijn buikspieren 8 herhalingen van elke oefening en ze zien er redelijk goed uit, denk ik. Door je buikspieren te oefenen voor langere herhalingen (8x), train je alleen hun uithoudingsvermogen, niet hun kracht – en het is de kracht die je wilt laten zien.

Lees ook ons ​​eiwitoverzicht:

<img class = "wp-image-717 size-medium aligncenter" title = "eiwitrijke recepten kookpakket beoordeling" src = "https://www.reviewsexpert.nl/ wp-content / uploads / 2016/07 / eiwitrijke-recepten-1-211×300.png "alt =" High Protein Recipe Cookbooks

<img class = "wp-image-717 size-medium aligncenter" title = "eiwitrijke recepten kookpakket beoordeling "src =" https://www.reviewsexpert.nl/wp-content/uploads/2016/07/eiwitrijke-recepten-1-211×300.png "alt =" 19659037] Nu bekijken!

. 8 Lichaamsvet:

Iedereen heeft buikspieren en sommige mensen zien ze niet omdat er een laag vet rond hun middel zit. Op dagen waarop u niet traint, probeert u cardio en kijkt u in eBoeken of websites. Er zijn veel artikelen over vetverlies op het internet, dus kijk ernaar en ontdek welk dieet en welke oefening het beste werkt of werkt voor jou.

Lees onze recensie: Droge training voor dames:

  Droge trainingsprotocol voor vrouwen

Bekijk hier het eBook

9. Concentratie:

Michelangelo heeft zijn meesterwerken niet met gesloten ogen gemodelleerd. Dus waarom denk je dat je buikspieren en maagvet kunnen verliezen met je ogen dicht? Hoe moeilijk het ook is, kijk naar je buikspieren tijdens het sporten. Dit verbetert niet alleen de concentratie, maar het opheffen van het hoofd of schouders tijdens sommige oefeningen veroorzaakt een grotere weerstand, wat op zijn beurt leidt tot een grotere spiergroei.

10 Ademhaling:

Er wordt vaak gepredikt om uit te ademen tijdens samentrekking en om het negatieve deel van de oefening in te ademen. U kunt echter sterkere spiercontracties creëren door uw adem in te houden tijdens buikspieroefeningen. Probeer bijvoorbeeld uit te ademen nadat je de oefening bijna hebt voltooid.

. 11 Intensive Interval Cardio

Intensieve intervalcardio vroeg in de ochtend of een andere vaste tijd. Zorg ervoor dat je de cardiosessie hebt voorbereid met voedsel van de vorige dag (beperk zetmeelrijke koolhydraten in de laatste 2 maaltijden van de dag).

Hebt u doorlopende tips nodig? Lees onze recensie hieronder

  101 Running Tips Review

Of ga direct naar de site!

12th Kleine maaltijden

Kleine maaltijden vaak met koolhydraten en eiwitten om te eten bij elke maaltijd, inclusief gezonde vetten en het gebruik van koolhydraten (zwaardere koolhydraten tijdens oefeningsdagen, misschien geen op cardiodagen (afhankelijk van uw lichaamstype, hoe snel uw metabolisme is) enz.)

Kleine maaltijden – Maak superfoods met groene smoothies

  Alles over groene smoothies Beoordeling

Meer informatie

13. Kernactiviteiten

Intensieve functionele oefeningen voor de kern:

plyometrics
Boksen
Sprinten
Oefeningen van het type sterke man

14. Sociale ondersteuning

Kondig uw intenties aan iedereen aan. Je zult veranderen met wie je bent.

Communiceer beter? Lees onze recensie van King's Talk

 Conversatie King Review

Zie het e-boek hier

15. Cocktails bereiden

Gebruik een kleine hoeveelheid caffeïne / L-tyrosine / vinpocetine cocktail een half uur voor Cardio & Resistance-sessies.

16. Verander je kleding

Draag strakkere (spandex) en strakkere kleding.

17e Doelen stellen

Stel de juiste doelen (afspraken zijn krachtig)

18. Mind Set

Visualisatie: Kijk in het midden van een scheermes in het "theater van je geest" wanneer je wakker wordt en vlak voordat je naar bed gaat. Zie het en voel de emotie van het hebben van een sexy buik. De Law of Attraction geeft je wat je nodig hebt om je doel te bereiken. maar je moet het kunnen zien en voelen. Bekijk het alsof het al was gebeurd. Knip een deel uit van het lichaam waar je naar streeft; en kijk ernaar. Mensen zijn visuele makers.

Weet je niet hoe? Lees onze recensie over Mindfulness

 Mindfulness voor het dagelijks leven

Bekijk de website hier

19. Verschillende oefeningen

Krijg een verscheidenheid aan buiktechnieken en oefeningen. Geef ze nieuwe stimulatie.

20 Je innerlijke gewichtsriem

Stel je innerlijke gewichtsgordel in, je transversale abdominis of (TVA). Trek eenvoudigweg de tailleband uit tijdens het sporten en af ​​en toe gedurende de dag.

4 extra tips voor snelle training of vetverbranding in de buik:

21. RKC-bord

"Deze oefening vereist maximale spiercontractie in een plankpositie"

Hoe: Doe dit door je onderarmen en tenen onder je schouders te plaatsen met je ellebogen. Met je ellebogen op je heupen, trek je je tenen naar je heupen, waar je je hele lichaam bij elkaar trekt. Dit zal je kern verbinden met elke andere spier in je lichaam. Ik raad dit aan in clusters ( sets binnen sets ) van 3 met een pauze van 10-20 seconden.

Verergering: Plaats een arm recht in een plankpositie. Je kunt je heup verplaatsen zonder je heupen. Draai hem om en wissel met je andere arm. Doe 3 sets van 8-10 herhalingen aan elke kant.

22 Roll-outs

"Rollouts zijn een andere oefening die de voorkant doet werken en je veel resultaten oplevert." ” width=”238″ height=”300″> Hoe: Begin in een knielende positie met een Zwitserse bal op de grond , Je armen moeten voor je staan ​​en je handpalmen op de bal. Duw langzaam je heupen naar voren terwijl je een rechte rug vasthoudt, ga door met de hele beweging tot je lichaam evenwijdig is aan de grond en houd dezelfde neutrale rug vast als je terugkeert. Doe 3 sets van 10-12 herhalingen.

Maak het moeilijker: Plaats een superband om je middel vanuit een staande positie. Ga liggen en rol uit en je houdt je lichaam parallel aan de grond. Terug naar de startpositie. Doe 3 sets van 10-12 herhalingen.

23 . Inverted Crunch

"Onderbuikspieren bestaan ​​niet, maar zeiden dat dit een omgekeerde crunching één van deze uitdagende oefeningen is die je zeker een grote vetverbranding zullen geven in het onderste deel van je kern en transversale buikgebied (de Hoe: Begin met je rug op je rug met je armen verankerd aan een zware bel of halter boven je hoofd de grootste breedte van elkaar Til je benen van de grond met je hielen naar je billen, duw je heupen omhoog en breng je knieën rond je onderrug, dan langzaam terug naar je startpositie, doe 3 sets van 8-12 reps. [19659055] Maak het moeilijker: dit is een echte moordenaar en mag alleen worden gebruikt door ervaren mensen, veel mensen denken dat ze gewoon hun knieën optrekken en doe de oefening, maar het doet pijn aan je heupen. Lig in een statische oprolpositie op de bekkenbodem en til langzaam je knieën op naar je borst zodat ze medium en langzaam naar beneden terugkeren. Doe 3 sets van 8-12 herhalingen.

Hoe doe je een kettlebelt-training, welke oefeningen gebruik je?

Lees onze bespreking van de Kettlebelt-workouts

 Kettlebell-workoutrecensie

Download de work-outs hier

24. Knielende lintrotatie [194559062] Hoe kan ik: In een positie van knielen begin met een elastische band verankerd aan de zijkant van u op ongeveer schouderhoogte. Strek uw armen recht terwijl u de riem vasthoudt, zodat de riem strak zit. Draai je bovenlichaam terwijl je je heupen en onderlichaam recht houdt. Ga terug over de middellijn van je lichaam en herhaal het. Doe hetzelfde voor de andere kant van het lichaam. Maak 3 sets van 12-15 herhalingen aan elke kant

Maak het moeilijker: Deze oefening vereist meer dynamische beweging en stabilisatie omdat je in een staande positie met meer gewrichten staat. Begin met een elastische band verankerd op ongeveer schouderhoogte aan uw zijde en met uw voeten op schouderafstand. Strek uw armen recht voor u uit terwijl u de riem in een grijphandgreep houdt, zodat de riem strak zit, draai uw bovenlichaam terwijl u uw heupen en onderlichaam recht houdt. Ga terug over de middellijn van je lichaam en herhaal het. Doe hetzelfde voor de andere kant van het lichaam. Doe 3 sets van 12-15 herhalingen aan elke kant.

De meeste mannen spenderen te veel tijd aan het kletsen tussen de oefeningen, wat resulteert in een veel langere training dan nodig. Om een ​​efficiënte training in de sportschool te krijgen, moet u uw rusttijden aanpassen. Draag een stopwatch en stel een timer in om een ​​pieptoon te geven wanneer het tijd is om de gewichten opnieuw aan te vallen.

Hoe lang je rust tussen de oefeningen hangt volledig af van je doelen en je individuele training. Bijvoorbeeld, zwaardere trainingen kunnen enkele minuten duren tussen de oefeningen, terwijl workouts die zijn ontworpen om de grootte te vergroten, kortere rustperioden moeten hebben. Om een ​​hoge opbrengst te krijgen, moet je voldoende rusten om je spieren de kans te geven te herstellen.

Volg deze richtlijnen om te bepalen hoe lang je moet rusten tijdens de training:

Muscle Stamina
Oefeningen: 12-20
Rustperiode: 30-45 seconden [1969011] 19659055] Doelstelling: Spierhypertrofie
Oefeningen: 6-12
Rustperiode: 60-90 seconden

Doelstelling: Spierkracht Oefening: 3-5
Rustperiode: 2- 4 minuten

Doel: Spierkracht
Oefeningen: 1-3
] Rustperiode: 3-5 minuten

Denk niet dat deze tijd alleen is voor volledige rust. Gebruik deze extra minuten door spieren die al in rust zijn te trainen, bijvoorbeeld aan uw tegenovergestelde spiergroepen te werken of door uw techniek te verfijnen en u te richten op de volgende reeks.

Conclusie

Daar doe je het. Iedereen kan verbazingwekkende, superscherpe en sexy buikspieren hebben; op elke leeftijd. Ik ben 43 en heb veel betere abdominals dan 30; erg spannend. Een gespierde buik is veel meer dan alleen sex-appeal; Het kan een heel krachtig fortuin voor je zijn. Verlies of verbrand je buikvet vandaag!

Lees onze recensie: Fit in 4 minutes

The Message 24 tips: buikspieroefeningen of buikvet verliezen verscheen voor het eerst op reviewexpert ,Lees verder op deze link